Be God Is… Be awesome!

Be God Is

La Villaroel. 14 d’abril de 2017

Una de les recomanacions segures per aquest més és “Be God Is” de la companyia Espai Dual. Aquesta formació va de cara, tan sols començar us deixaran ben clar el que vénen a fer i que esperen del públic, bé… o tot el contrari…. Tan sols començar entendrem que no entendrem res i que no sabrem que està passant en cap moment i que probablement els actors tampoc ho sàpiguen…

Espai Dual ens planteja un espectacle múltiple, complet i sense complexos… Música, circ, teatre, splapstik, i molt molt d’humor. Una proposta perfecte per una nit de divendres on la música i té un paper principal generant espais, moments, converses i efectes de la mà de Marc Sastre, el qual té una facilitat exuberant per portar-nos a través de l’espectacle amb tan sols una guitarra, i que a més a més denota unes qualitats teatrals justes i ben mesurades. La calma de Marc Sastre compaginant excel·lentment amb els seus Companys, Blai Juanet el xulo de l’espectacle que aporta música, circ i gamberrisme. I Oriol Pla en l’estadi més teatral i gestual dels tres i que, Malgrat en algun moment podria estar un pèl més polit, carrega amb el protagonisme de l’espectacle a l’esquena i sedueix al públic una vegada més demostrant que ha aparegut a l’escena teatral catalana per quedar-s’hi i que té molt i molt a aportar.

De què ens parlen? Del poder? De Déu? L’amistat? L’amor? El desig? L’addició? De tot una mica. Si què és cert que són tres gamberros de “pinzell gruixut” i sovint de “rodillo” i que potser això els traeix tècnicament en alguna ocasió en la qual arribem a patir per la integritat dels actors i de l’espectacle, però la sinceritat amb què juguen a l’escenari i com ens restreguen a la cara que fan el que els hi agrada genera que aquestes ocasions de patiment siguin poques i contades.

Veure Be God Is és veure Les Luthiers, Tricicle, Monthy Python, Chaplin, Rubianes… tot en un i en una hora. 100% recomanable! Quan Espai Dual surt a l’escenari, recordem el que vol dir la passió per fer teatre. Fan falta més espectacle lliures de complexos com aquest.

Roger Puig

TEATRE-BARCELONA-Be-god-is-3-720x480

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *