Gràcies Pirates per fer-nos somiar

Somni d’una nit d’estiu
Escenari Joan  Brossa, 4 d’octubre de 2018

Hi ha dies que vas al teatre havent sentit opinions diverses sobre l’espectacle i com a conseqüència, sense saber molt bé què vas a veure. Vas “a l’aventura”. El cas és que moltes vegades corres el risc que aquesta aventura acabi en una decepció, però per res ha estat així en el cas del “Somni d’una Nit d’Estiu”. Els Pirates Teatre et captiven des del minut zero amb la seva magnífica interpretació d’aquest clàssic de Shakespeare, fent-ne una versió innovadora, alegre i molt molt fresca.

L’obra arrenca amb algunes escenes musicals i gags d’un humor que,  tot i que en un principi algú podria trobar absurd i fàcil, ràpidament cala fort en tots i cadascun dels assistents que no poden aguantar-se les llàgrimes del riure. Els actors juguen com nens a l’escenari, canviant de personatge constantment i alternant les diferents escenes dramàtiques amb els seus números musicals.

Mantenint de fil central la història de Shakespeare, Els Pirates reinterpreten la trama eliminant qualsevol mena de tabú, tractant temes com la sexualitat, l’amor i els desenganys amb la naturalitat sota la que tots hauríem de viure.

Adrià Aubert dirigeix aquesta gran festa on cap dels actors passa desapercebut. No vull no destacar, però,  l’actuació de la Laura Aubert, meravellosa en tots els seus papers i especialment encantadora.

Poca cosa més es pot dir d’aquesta obra sense desvelar-ne cap detall crucial. Si teniu ganes de riure i oblidar-vos d’absolutament tots els problemes del vostre entorn durant una estona, acosteu-vos a l’Escenari Joan Brossa i deixeu-vos endur pels Pirates.

Maria Pujol Cortada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *