We-Ding!

informació obraIntèrprets:
Miquel Fiol, Guilhem Benoit
Vestuari:
Pronovias, ransnovias
Composició musical:
versions de la Marxa Nupcial
Direcció:
Marta Torrents
Sinopsi:

We-ding! és un espectacle de carrer protagonitzat per dues núvies que es troben cara a cara, vestides de blanc, i a la mateixa església. A ritme de reggaetón, amb la lliga i el vel, protagonitzen un casament atípic. Tothom hi és convidat. I no cal confirmació prèvia. Us citem a les escales de l’església de Sant Esteve el dissabte 21 d’abril. En ple festival Sismògraf. I no oblideu portar l’arròs! Ah, i sobretot aviseu en Mariano. Que no hi falti el nuvi, per favor!

Si vols venir de part de la núvia, truca al: 616.104.716.

Si vols venir de part de l’altra núvia, truca al: 659 46 4418.

Espectacle de dansa, teatre, humor i amor, per a tots els públics.

Crítica: We-Ding!

31/12/2018

L'art de saber transmetre

per Elena Aran

We-ding Plaça de l'església de Celrà, 1 de desembre del 2018 [caption id="" align="aligncenter" width="332"] Fotografia: Roc Faixedas[/caption]

La companyia Los Moñekos va portar el passat 1 de desembre, dins el certament Desembre en Dansa de Celrà, el seu espectacle We-ding. Un espectacle que porta dos anys recorren el territori, intentant fer les delícies de petits i grans.

És migdia, tothom citat davant l'església del poble. Sonen les campanes i surten dues novies que comparteixen molt més que un dia molt especial: el Mariano, el nuvi inesperat.

L'harmonia entre música, dansa i la compenetració dels actors, guardonats amb el do de transmissió a través de la seva expressió corporal, fan dels següents 20 minuts un bon entreteniment. Adaptant-se a l'espai disponible davant l'església, i ocupant-lo en el transcurs del show, faciliten una bona visualització per part de tots els assistents.

És una obra suscitada a la resposta del públic. Si tot va bé, la gent respon positivament al reclam dels artistes i facilita el bon desenvolupament de l'obra, sobretot per la clau d'humor que té, sent una gran aposta.  Tot i això, el poder que transmeten els moviments corporals i l'expressivitat personal dels actors, amb força i sentit, permet una ràpida involucració dels assistents.

Elena Aran @elenaaranc