L’art de saber transmetre

We-ding
Plaça de l’església de Celrà, 1 de desembre del 2018

Fotografia: Roc Faixedas

La companyia Los Moñekos va portar el passat 1 de desembre, dins el certament Desembre en Dansa de Celrà, el seu espectacle We-ding. Un espectacle que porta dos anys recorren el territori, intentant fer les delícies de petits i grans.

És migdia, tothom citat davant l’església del poble. Sonen les campanes i surten dues novies que comparteixen molt més que un dia molt especial: el Mariano, el nuvi inesperat.

L’harmonia entre música, dansa i la compenetració dels actors, guardonats amb el do de transmissió a través de la seva expressió corporal, fan dels següents 20 minuts un bon entreteniment. Adaptant-se a l’espai disponible davant l’església, i ocupant-lo en el transcurs del show, faciliten una bona visualització per part de tots els assistents.

És una obra suscitada a la resposta del públic. Si tot va bé, la gent respon positivament al reclam dels artistes i facilita el bon desenvolupament de l’obra, sobretot per la clau d’humor que té, sent una gran aposta.  Tot i això, el poder que transmeten els moviments corporals i l’expressivitat personal dels actors, amb força i sentit, permet una ràpida involucració dels assistents.

Elena Aran
@elenaaranc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *