Les acrobàcies de l’amor

Rojo estándar
Pista d’Esterri d’Àneu, 26 de juliol de 2019

Un punt de trobada entre el circ i l’amor. Un cercle vermell on tot és possible. Objectes de ganxet plens de bellesa. Un espai idoni per fer acrobàcies amb l’amor.

Dues persones coincideixen en aquest misteriós espai. No es coneixen. O potser sí. Se sorprenen. Es miren. S’impressionen. I comencen les acrobàcies. Ell demostra les seves habilitats. Ella les mira i en reclama més i més. Ell juga. Ella posa les normes. El joc està servit. I juguen. Oposats, diferents, es busquen i s’allunyen, intermitentment.

Darío Dumont hi aporta l’acrobàcia neta i excel·lent. Greta García la comicitat més esbojarrada. Es complementen de meravella. Rosa Díaz, a la direcció, hi aporta el toc artesanal, proper, que trobem als seus espectacles.
De la delicadesa del vestuari a l’encertada senzillesa de l’espai escènic, tots els aspectes tècnics estan cuidats al detall.

L’amor i l’humor són els eixos vertebradors del Festival Esbaiola’t d’enguany. Així es demostra a Rojo estándar, on conflueixen per crear aquest circ que balla i gira, com ho fa la vida.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *