Plomes, brillantina, política, humor i un Martini Rosso

Versiones Paralelas
El Molino, 3 de Març de 2019

Fotografia de Gloria Ribera.

Després de Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi Glória, arriben Versiones Paralelas. Un nou espectacle de la Gloriette Blanch (Glòria Ribera) i Amalia Calderón. La Vedette de Ponent, que també és actriu de la jove companyia de teatre Jose y sus Hermanas, de la mà d’Amalia Calderon, al piano, han reviscut, a l’hora del vermut, la història del Paral·lel. Amb aires renovats han interpretat i reinterpretat cuplets, tangos, fandangos… també algun rap i algunes peces de reggaeton, tot acompanyat de plomes, brillantina i un Martini Rosso.

A l’escenari Gloriette Blanch, amb una actuació esplèndida, carregada d’humor, crítica artística i política, amb un muntatge que respira aires de postmodernitat, no deixa de reclamar la lluita feminista i LGBTI. Ens recorda que: “allò personal és polític”. Així ens ho fa constar amb el seu acting.

Així doncs han desemmascarat aquella història del Paral·lel, recordant i reclamant el relat amagat d’aquelles grans artistes i intel·lectuals oblidades. Diumenge el molino brillava novament i les espectadores ja esperem poder tornar a veure la Cupletista de Guissona.

Jaume Ricart Sánchez
@jaumercrt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *