Broadway a cappella

informació obraCoreografia:
Zuhaitz San Buenaventura
Intèrprets:
Víctor Arbelo, Juli Algar, Helena Clusellas, Paula Costas , Raimon Ferrer, Noelia Gómez, Mikel Herzog, Raquel Jezequel, Edgar Martinez, Xavi Navarro, Sara Pi, Nerea Royo, Davebat Box
Sinopsi:

13 veus a cappella et porten el millor de Broadway

Diuen que la veu humana és l’instrument més poderós, expressiu, emocionant i complex que existeix. Et convidem a descobrir-ho a Broadway a cappella, una increïble fusió de música a cappella i teatre musical per sacsejar els teus sentits.

Sense cap instrument i jugant únicament amb les seves veus, Broadway a cappella oferirà un recital de les grans cançons de Broadway interpretat per tretze dels millors cantants de musicals de casa nostra.


Crítica: Broadway a cappella

26/02/2019

Oh Happy Day Returns

per Annie Pugnau

Broadway a cappella Teatre Condal, 21 de febrer de 2019

Gerard Ibáñez puja a l’escenari per dirigir un equip d’excel·lents artistes amb un repertori de reconeguts musicals i delectar-nos amb la seva habilitat per crear composicions melòdiques extraordinàries amb un únic instrument: la veu.

Qui no troba a faltar el mític programa de tv3 Oh Happy day? El Teatre Condal acull tretze veus que porten l’escenari del programa elevat al màxim exponent. Una explosió de llums i ombres inunda la sala amb un dinamisme i virtuosisme que transporta l’espectador a una altra dimensió. Els blaus i vermells-rosats del neó acaben amb els daurats i verds que progressivament s’hi afegeixen amb multitud de formes que s’adapten al ritme de la música i de l’atmosfera de l’escena. No poden tenir la mateixa il·luminació els fragments de Les misérables o The phamtom of the opera que els de Grease o The Sound of music.

Tota aquesta elaborada posada en escena acompanya l’increïble conglomerat de veus que van des dels divins aguts de Noelia Gómez projectats amb una precisa punteria tonal fins als vellutats greus de Juli Algar que et formiguegen l’estómac. I quina exhibició de beat box! Interminable la llista de qualitats. Els joves actors, cantants i ballarins transmeten una energia i bon rotllo que fa inevitable veure en tot el conjunt la petjada de Fama o altres produccions com Upa dance. En poques paraules: que l’espectador té dificultats per mantenir-se silenciós i a la butaca. Qui dels assistents no ha estat a punt d’agafar el micròfon i afegir-se al conjunt?

Pels amants de Broadway i pels nostàlgics de l’Oh Happy day... correu! Gaudiu d’aquesta experiència melòdica i visual que us farà viatjar al plató de tv3 als escenaris de Broadway. El Teatre Condal serà la seva pantalla fins al 10 de març. Encara teniu l’oportunitat de reviure el cant coral, jove, creatiu, actual i dinàmic que caracteritzava els participants del reconegut programa. Encara dubteu?

Annie Pugnau @AnniePugnau   Annie Pugnau