El Petit Príncep, el musical

informació obraDirecció:
Àngel Llàcer
Direcció Musical:
Manu Guix
Composició musical:
Manu Guix
Escenografia:
Jordi Queralt i Tatiana Halbach, Desilence Studio
Il·luminació:
Albert Faura
So:
Roc Mateu
Caracterització:
Amadeu Ferré
Vestuari:
Amadeu Ferré
Coreografia:
Xavi Duch
Ajudantia de direcció:
Daniel J. Meyer
Producció:
Turruà Llàcer S.L., La Perla 29
Intèrprets:
El Petit Príncep, Àngel Llàcer, Elena Gadel /Diana Roig, Marc Pociello, Xavi Duch
Adaptació:
Marc Artigau i Àngel Llàcer
Sinopsi:

El musical "El Petit Príncep" és una història que coneixes des de sempre explicada d’una manera que mai has vist abans. L’espectacle que presenten Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 combina música, cançons d’estils diversos, intèrprets, so de 360º i una escenografia visual espectacular (mappings, projeccions, animacions, ...) creada amb tots els detalls que transporta l’espectador des del desert fins a l’herba, passant per l’asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf. 

El musical "El Petit Príncep" és un espectacle creat per a nens de totes les edats, des dels 4 fins als 100 anys, que ens apropa d’una manera única a la narració de Saint-Exupéry.

Finalista als Premi de la Crítica 2014 en la categoria d'espectacle teatre familiar.

Crítica: El Petit Príncep, el musical

20/01/2019

Petits al teatre – La màgia de somniar

per Quelot Martín

El petit príncepSala Barts, 28 de desembre de 2018

(c) Sala Barts

Encara recordo la primera vegada que em van portar al teatre, “Lorca somos todos” crec que es deia la obra. Hi vaig anar amb l’escola i quan vaig ser a casa, al·lucinat, vaig demanar als meus pares que m’hi tornessin a portar. Devia tenir deu anys? Però com introduir els més petits encara? Aquí en tenim una resposta.

El petit príncep” ens el porten Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29, que són dos noms i una companyia que no saben deixar indiferents. Amb una proposta que destil·la tendresa acompanyarem al petit príncep en un viatge per nous mons on veurem i respectarem diferents maneres de pensar, sentirem la pèrdua, descobrirem l’amor de la amistat i sobre tot explorarem els somnis i la imaginació. Tot un batibull d’emocions portades amb mà suau i que enganxen tant a petits com a grans del públic.

És un musical, així que no faltaran les cançons per fer volar els nens que després haureu de buscar a spotify per tornar-les a posar. Escènicament espectacular, peces mòbils, llums, estrelles i planetes ens portaran per l’univers en un espectable de llums, colors i sons. Evidentment l’actuació és exagerada i hiperbòlica, i el príncep no s’oblida pas d’interactuar amb els seus companys de viatge (els petits) que correran a respondre tots alhora.

Francament sorprès i somrient vaig sortir d’aquest màgic possible primer contacte amb el teatre que ja està a la seva sisena temporada. Alguna cosa bona deu tenir.

Quelot Martín@Quelcom_