El petit príncep. Cia N54 Produccions

informació obraEstrena:
Producció:
SAT!
Autor:
Antoine de Saint-Exúpery
Dramatúrgia:
Florence de Andia
Direcció:
Florence de Andia
Escenografia:
Florence de Andia
Intèrprets:
Òscar Rodríguez, Montse Puga
Composició musical:
Jean-Jacques Palix
So:
Jaume Ortiz
Il·luminació:
Jaume Ortiz
Companyia:
N54 Produccions
Sinopsi:

El Petit Príncep és un conte universal. Un viatge a través del temps i l'espai per parlar de l’amistat, el respecte, l’amor i la vida. Teatre, titelles, ombres i projeccions que, a partir de la narració de l’aviador, despleguen el món màgic del Petit Príncep en una fantàstica adaptació de l’obra de Saint-Exupéry que ens recorda que “l’essencial és invisible als ulls”.

Crítica: El petit príncep. Cia N54 Produccions

20/01/2019

Petits al teatre – La màgia de somniar

per Quelot Martín

El petit príncepSala Barts, 28 de desembre de 2018

(c) Sala Barts

Encara recordo la primera vegada que em van portar al teatre, “Lorca somos todos” crec que es deia la obra. Hi vaig anar amb l’escola i quan vaig ser a casa, al·lucinat, vaig demanar als meus pares que m’hi tornessin a portar. Devia tenir deu anys? Però com introduir els més petits encara? Aquí en tenim una resposta.

El petit príncep” ens el porten Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29, que són dos noms i una companyia que no saben deixar indiferents. Amb una proposta que destil·la tendresa acompanyarem al petit príncep en un viatge per nous mons on veurem i respectarem diferents maneres de pensar, sentirem la pèrdua, descobrirem l’amor de la amistat i sobre tot explorarem els somnis i la imaginació. Tot un batibull d’emocions portades amb mà suau i que enganxen tant a petits com a grans del públic.

És un musical, així que no faltaran les cançons per fer volar els nens que després haureu de buscar a spotify per tornar-les a posar. Escènicament espectacular, peces mòbils, llums, estrelles i planetes ens portaran per l’univers en un espectable de llums, colors i sons. Evidentment l’actuació és exagerada i hiperbòlica, i el príncep no s’oblida pas d’interactuar amb els seus companys de viatge (els petits) que correran a respondre tots alhora.

Francament sorprès i somrient vaig sortir d’aquest màgic possible primer contacte amb el teatre que ja està a la seva sisena temporada. Alguna cosa bona deu tenir.

Quelot Martín@Quelcom_