Tenors

informació obraDramatúrgia:
Toni Sans, Albert Mora, Ezequiel Casamada, Miquel Cobos
Direcció:
Toni Sans, Pavel Bsonek
Companyia:
Illuminati
Interpretació musical:
Adrià Aguilera, Dani Garcia
Intèrprets:
Ezequiel Casamada, Miquel Cobos, Albert Mora
Il·luminació:
Daniel Gener
Producció:
Illuminati
Autoria:
Valeria Schulzova
Sinopsi:

Ser tenor és molt dur. Sempre al límit. Sempre més amunt. Sempre més fort. Sempre més llarga, la nota. I en el moment més inesperat, el gall. Gàrgares, farigola i bufandes a 35 graus a l’ombra. Passió exacerbada, melodies inoblidables, lirisme excels que desemboca en la raó de l’existència del tenor: el “pinyol”, que el pot cobrir de glòria o enfonsar-lo en la misèria.

Reunits, per fi, un cop més, els Tres Tenors han trobat un forat a les seves atapeïdes agendes internacionals per acudir a la ineludible cita amb el seu públic. En aquest concert ens oferiran un recull de les més belles i conegudes melodies d’avui i de sempre.

Crítica: Tenors

01/12/2017

Riure amb tres tenors i mig

per Quelot Martín

Tenors Teatre Gaudí, 18 de novembre de 2017

Tenors té tot el que es necessita per una obra per a tots els públics. Fàcil, assequible, divertida, esbojarrada... egos i amistat de tres tenors xocant davant un públic que no pot evitar partir-se de riure. Apta per anar amb amics, gent gran o fins i tot una molt bona manera d’introduir els nens a l’òpera de la mà d’uns tenors a mig camí de convertir-se en pallassos.

Tres personatges i mig molt ben definits que en els seus contrastos juguen i aprofiten tot el que el seu escenari té per oferir, des dels llums fins als faristols. Sense una paraula que no sigui cantada Tenors ens ofereix una divertida mirada als tòpics que envolten aquests personatges, sempre necessitats de ser directament sota l’spotlight.

No hi trobarem grans reflexions sobre l’essència del ser, ni intrigues o grans amors; és una obra ridícula i lleugera per anar, seure, descollonar-se i tornar cap a casa amb un somriure a la boca.

En definitiva una molt bona opció per tots aquells que vulguin desconnectar, passar una bona estona al teatre i sortir-ne amb energies renovades.

Quelot Martín