JUMP

informació obraSinopsi:

“Heu fracassat algun cop a la vida? Què és el fracàs? No tenir èxit. I què és l’èxit?”

JUMP parla de l’èxit i el fracàs, de saber perdonar els errors del passat i mirar cap al futur. Saltar, caure, i aixecar-se. Les vegades que faci falta. Saber valorar les coses quan les tenim, i no quan les hem perdut. Deixar de banda la por i arriscar.

Crítica: JUMP

06/03/2023

Salta

per Àlex Grande

JUMP

Auditori de Sant Martí, 5 de març de 2023

L'innocència d'un nen que espera ser gran per aconseguir allò que es proposa, però no sap a què vol dedicar-se. Al llarg del seu camí es trobarà amb dificultats, però tot i això ha assolit l'èxit.

A l'asseure'm a la butaca, vaig relaxar-me i submergir-me en la història del Marc Balaguer, un nen que li queden els somnis massa grans, que no sap cap a on anar i es dedica al teatre. Viure amb èxit és difícil, però què és el fracàs o l'èxit? Quan ens ho preguntem ningú sap donar-li una resposta segura, cadascú ho percep de manera diferent. L'espectacle es completa amb la il·luminació, amb un joc que li dona molta dinàmica travessant les diferents etapes de la vida, la banda sonora, que li va impactar i les veus en off que ens explica petits detalls per entendre l'èxit.

Aquest espectacle em va fer veure que qualsevol petit inconvenient que s'intenti superar serà un gran èxit personal, que cadascú avança al seu ritme i sempre hi ha moments que ens hem de plantar i dir que no. Encara que tinguem por hem de ser valents, no per no saber o voler fer una cosa definirà al nostre futur.

Una obra on vaig entrar des del primer moment, l'energia de l'intèrpret em va fer viatjar en la història. Un espectacle que barreja la melancolia, la comèdia i l'amor per a un mateix, que et dona el poder de tirar endavant saltant.

Àlex Grande