A 3 metros, cielo

informació obraIntèrprets:
Adrián Ridao, Raquel Ramírez, Jorge Javier Vázquez, Marta Ribera
Sinopsi:

L’Adrián troba finalment la seva mitja taronja, però descobreix que no tot és de color de rosa. Amb la vida en parella s’adona que en el dia a dia passen coses inesperades, que de vegades es converteixen en problemes. Però l’Adrián trobarà solucions a tot, de vegades una mica excèntriques, d’acord, però és igual, perquè al final –encara que molt molt al final– l’amor sempre triomfa, oi?

Crítica: A 3 metros, cielo

20/07/2018

Tucu tucu... ¡Ahora no!

per Quelot Martín

A 3 metros, cielo Teatre del Raval, 13 de juliol de 2018

El Raval es vesteix de riures amb “A 3 metros, cielo”. A mig camí entre obra de teatre i monòleg arranquen riallades a un públic amb el que saben connectar i interpel·lar.

De gèneres estereotípics i tòpics fins a la medul·la no deixarà de ser divertida i accessible. Alternant entre teatre i monòleg Adrián Ridao i Martín Lack han aconseguit una obra fresca, amena i de rialla fàcil. Si de postres parléssim, tindríem al davant el perfecte sorbet de llimona.

Ridao i Raquel Ramírez formen el tàndem teatral d’aquesta comèdia en la que escenificaran l’inici de la vida en parella amb una mirada histriònica. Escenes que quedaran intercalades amb porcions de monòleg introspectiu o completament esbojarrat a càrrec del propi Ridao filaran la història de dues persones que decideixen viure juntes i compartir la seva vida.

Potser es podria considerar teatralment plana, però és això exactament el que busca; fer riure, divertir i canviar el xip ni que sigui per una estona. No tot el teatre ha de ser dens i d’una profunditat cavernosa! A més cal destacar també la genial connexió amb el públic, amb el que no dubtaran a interactuar, parlar, apuntar els focus o fins i tot fer-se fotos al final de la funció.

Desenfadada i a-reflexiva no deixa de ser curiós el contrast d’humors amb la seva companya de cartell (Assassines). Amb tot una excel·lent proposta per aquells que vulguin desconnectar, passar una bona estona i riure sense condicions, cosa que sempre ens fa bé a tots.

Quelot Martín @quelcom_