Cabaret 13

Nous formats | Musical

informació obraIntèrprets:
Carme Milán, Víctor Peralta, Marcos Martínez, María Ordoñez
Producció:
Joan Solé
Direcció Musical:
Pinchas Steinberg
Direcció:
David McVicar
Sinopsi:

Cabaret 13 porta el segell del ballarí i coreògraf Roberto G. Alonso i els actors Davo Marín, Carme Milán i Víctor Peralta. 

Conjuntament crearan un espectacle cabaretesc amb denominació d’origen i imaginació il·limitada: ‘sensualitat, extravagància, erotisme, burlesc, canallisme, patinatge, transgressió, cant, provocació, dansa, transformisme, "petardeo", diversió i molt taló.

Crítica: Cabaret 13

03/05/2018

Erotisme, bellesa i màgia de principis del segle XX

per Gemma Lax

Cabaret 13 C/ Poeta Cabanyes num 13, 16 d'abril de 2018

Roberto G. Alsonso, juntament amb Davo Marín, Carme Milà i Victor Peralta, ens regalen un cabaret ple de riures, màgia de contes, interacció amb el públic, dansa, erotisme, sorpreses, humor, crítica de la realitat... però sense perdre la màgia del cabaret. 

Només entrar per la porta d'aquest local petit, però acollidor, l'espectador ja es veu ambientat en aquest cabaret de principis del segle XX, tant per la decoració del local, com per les cadires on seure o pels mateixos actors que vénen a donar la benvinguda i a fer d'acomodadors del públic.

Els tres actors es deixen la pell a l'escenari, en cada petita peça es nota com aposten pel que estan fent amb seguretat i versatilitat, tot afegint una interpretació genial a la dansa. El fet que interactuïn amb el públic, fa que tothom estigui immers en aquell cabaret i que les seves actuacions agafin una força gegant.

Cada funció compta amb una petita actuació d'un artista convidat. Dilluns 16, va aparèixer Francesc Armand, qui va cantar una cançó de blues que va fer animar a tot el públic.

Un espectacle molt recomanable que destaca a Barcelona. Per aconseguir les entrades només cal estar pendents de les seves xarxes socials de Facebook o Instagram i enviar-los un missatge, fàcil i ràpid, però no badeu que les entrades per les últimes funcions estan volant!

Gemma Lax @acte_16