Cabaret 13

Nous formats | Musical

informació obraIntèrprets:
Carme Milán, Víctor Peralta, Marcos Martínez, María Ordoñez
Producció:
Joan Solé
Direcció Musical:
Pinchas Steinberg
Direcció:
David McVicar
Sinopsi:

Cabaret 13 porta el segell del ballarí i coreògraf Roberto G. Alonso i els actors Davo Marín, Carme Milán i Víctor Peralta. 

Conjuntament crearan un espectacle cabaretesc amb denominació d’origen i imaginació il·limitada: ‘sensualitat, extravagància, erotisme, burlesc, canallisme, patinatge, transgressió, cant, provocació, dansa, transformisme, "petardeo", diversió i molt taló.

Crítica: Cabaret 13

12/12/2018

Un perfecte cabaret del segle XXI

per Sílvia Mercè i Sonet

Cabaret 13 C/ Poeta Cabanyes 13, 7 de desembre de 2018

Des de fa tres temporades Roberto G. Alonso (la coneixeu de A mi no me escribió Teneessee Williams) organitza el seu Cabaret 13 particular en un local clandestí de Barcelona, a la zona històrica del Paral·lel.

En sabem alguns detalls gràcies a l’entrevista que els hi vam fer fa uns mesos a tota la companyia, formada per Davo Marín i Carme Milan com a ballarins i Víctor Peralta i Joan Solé com a tramoista i empresari, respectivament. Segueixen en la seva línia d’èxit, esgotant setmana rere setmana, i amb plans d’allargar aquesta tercera temporada fins al febrer.

Gran sensibilitat i sentit de l’humor a parts iguals, agafen els recursos del tradicional cabaret, que en altres ocasions hem vist representats de manera antiquada, i els transporten a l’actualitat de manera exquisida, fent-te gaudir dels cossos, el seu moviment i l’àcid humor crític amb els temes més actuals. Amb la naturalitat i la presència del mestre de cerimònies, Alonso et porta de la mà, fent-se l'amo de tot aquell qui és a la sala, mentre Marín i Milán t’hipnotitzen amb els seus cossos destil·lant sensualitat, transportant-te durant una estona a un espai d’evasió on tot el que has de fer és gaudir de la bellesa.

Han aconseguit modernitzar aquest format tant característic de la història de la nostra ciutat, però que encara no havíem vist reinventar-se per tal de connectar amb el públic i les necessitats d'avui. Elles ho han fet, demostrant un cop més que el valor pels clàssics i alhora l'evolució i reinterpretació d'aquests és perfectament compatible i necessària.

Seguiu @13Cabaret a totes les xarxes i reserveu-vos un dilluns per anar a veure aquesta perla, que de veritat, no us en penedireu! A més, podeu aprofitar per celebrar amb ells el Cap d'Any amb un espectacle especial per a l'ocasió i prendre el raïm amb aquesta família canalla.

Sílvia Mercè i Sonet @pinyasonet