Alta flipamenta

informació obraDirecció:
Marc Sarrats
Autoria:
Marc Sarrats
Intèrprets:
Marc Sarrats
Sinopsi:

Un show d’stand up amb to contundent i reflexions profundes que sorprèn a tothom

Alta flipamenta és l’antídot còmic a la síndrome de l’impostor, un concepte del qual el Marc Sarrats renega profundament. Fent un recorregut per l’imaginari polític català dels últims 15 anys i per anècdotes autobiogràfiques, el còmic més hiperactiu i agosarat del panorama actual arriba a Girona per posar el ribet final a la gira d’un espectacle que fa dos anys que omple teatres arreu del país.

Crítica: Alta flipamenta

03/11/2023

Ets un flipat?

per Aina Zarapico

Alta Flipamenta

Centre Cultural La Mercè, 26 d'octubre de 2023

Pateixes la síndrome de l'impostor? Potser pel contrari, ets un flipat? Bé, siguis l'un o l'altre, sens dubte aquest espectacle és per tu.

Marc Sarrats fa dos anys que recorre Catalunya mentre explica sense pèls a la llengua el que pensa d'absolutament qualsevol tema, quin flipat també!

El riure i el mal de panxa t'acompanyen tot el que dura el monòleg mentre ja no saps si estàs rient de política, d'agrupacions terroristes, o bé, del pare del mateix Sarrats. La facilitat amb què canvia de tema i l'enginy per pensar com enllaçar un tema amb l'altre és, senzillament, d'admirar.

Amb un micròfon a una mà i una ampolla d'aigua a l'altre, en té prou per omplir l'escenari, de fet, aquest es queda petit!

No us ho creuríeu si us dic que d'allà surts amb consells de vida per intentar no ser un niño mierda, però ja queda sota la responsabilitat de cadascú ser-ho o no.

En sortir, passes per la porta i penses: quin tiu, però que bo és! Que bé que en l'actual panorama català de joves còmics comptem amb aquest flipat! Quina Alta Flipamenta

Aina Zarapico

@ainazarapico @entreciutats