This is real love

informació obraAutoria:
Max Grosse Majench, Marc Salicrú, Anna Serrano, Clara Aguilar, Sofia Gallarate, Clara Mata
Il·luminació:
Marc Salicrú
Escenografia:
Marc Salicrú
Intèrprets:
Elena Martín, Max Grosse Majench, Marc Salicrú, Anna Serrano, Clara Aguilar, Sofia Gallarate, Clara Mata
Composició musical:
Clara Aguilar
So:
Clara Aguilar
Vídeo:
Rita Molina
Assesoria de moviment:
Alba Sáez
Ajudantia de direcció:
Clara Mata
Direcció:
VVAA
Sinopsi:

THIS IS REAL LOVE. This is, de debò. L’Honoris Causa Kanye West va dir abans d’autoboicotejar-se i suspendre la seva gira mundial el 19 de novembre de 2016: “Feelings matter”. I és així, importen. Sobretot per guanyar diners. I com que nosaltres volem guanyar diners, haurem de construir un imperi. Una power couple. El contenidor de les dues grans ficcions: la parella monògama (MATRImoni) i l’empresa (PATRImoni). La parella de l’Elena i el Max, una bonica parella heterosexual i totalment convencional, es posarà en risc pel bé de l’èxit. També ho faran així la Beyoncé i Jay Z, la Kim Kardashian i Kanye West, Isaki Lacuesta i Isa Campo, o Marina Abramović i Ulay.

Ceci est un amour réel.

Premi en la categoria de noves tendències. Premi de la Crítica 2019

Crítica: This is real love

29/04/2019

Habitants de l'amor real

per Laura Ulldemolins i Jornet

This is real love Sala Beckett, 3 de març de 2019

[caption id="attachment_4607" align="aligncenter" width="300"] © Sala Beckett[/caption]

This is real love és un espai habitable de reflexió sobre les relacions de parella. Costa d’explicar, però la proposta del Col·lectiu VV.AA. és el més semblant a entrar a una scape room i no voler-ne sortir. La Sala de Dalt de la Sala Beckett passa a ser una ciutat amb unes normes pels seus habitants i una història que comença i no deixa de superar-se a mesura que avança el temps.

Tothom participa a This is real love, però Elena Martín i Max Grosse són l’estudi de cas que porta a l’extrem la seva condició d’actriu i actor. Ex-parella a la vida real, es pregunten què passa quan una parella influent es mostra públicament i comparteix la seva intimitat. Tothom està pendent de la seva relació; si ho deixessin serien objecte de rumors, especulacions, acusacions...

L’esdeveniment es situa a un espai transitable dissenyat per Marc Salicrú de parets blanques i espais que s’exploten amb totes les seves possibilitats. A una cantonada, tot un equip de persones amb música en directe, impecable. El so estrident de les timbales perfectament coordinat amb la llum encegadora i que escalfa marquen algunes transicions i el ritme constant de l’espectacle.

Projeccions, una TED Talk, un sorteig, rituals, l’enquesta al públic, monòlegs, un reality show i Amor Real, el tema de This is real love. Són innumerables totes les idees que el Col·lectiu VV.AA. aconsegueix entrellaçar de manera impecable: cada part és completament diferent, però encaixa a la perfecció amb el fil conductor de l’obra, tan a nivell narratiu com a nivell tècnic.

Es tracta d’una proposta on el públic també conforma el contingut, un públic molt divers que ha omplert durant gairebé un mes la Sala Beckett format per persones que també s’han emmirallat d’una manera o altra en alguna power couple, parelles de matrimoni amb patrimoni, la unió d’experiències, sentiments, vida professional, likes, diners...

This is real love és la darrera proposta del Col·lectiu VV.AA. i ha estat un mes programada a la Sala Beckett. Apostar per programar un esdeveniment com aquest és creure en un tipus d’experiència teatral que té a darrere molts mesos de reflexions interessantíssimes, assaigs i intencions pensades detalladament. Amor real per la feina feta.

Laura Ulldemolins