Excalibur i altres històries d’animals morts

informació obraIntèrprets:
Diego Ingold, Jaume Miralles, Gal·la Peire
Direcció:
Hermanas Picohueso
Producció:
DespertaLAB 2019
Sinopsi:

El canvi climàtic ens brinda la possibilitat de veure com una parella de rens es van descongelant a poc a poc a Sibèria. Els dos es pregunten si l’àntrax que els corria per les venes fa 35 anys, sobreviu a les baixes temperatures.

Al mateix temps, en una altra part del Món, els integrants de la companyia Hermanos Picohueso, practicant l’intrusisme laboral i la redempció familiar per matar gallines durant la grip aviar, presenten públicament un joc per a posar en evidència els terribles mecanismes del poder.

L’espectacle té com a punt de partida el joc de taula Expoli creat per la mateixa companyia. Un joc que fa evidents les estructures del poder, la base de la dramatúrgia del muntatge. Una ovella clonada, uns rens descongelats de Sibèria i una corresponsal molt «espacial» són les narradores que, des de l’humor, ens aniran conduint per les diferents històries.

Premi en la categoria d'eines digitals Premis de la Crítica 2019

Finalista a noves tendències Premis de la Crítica 2019

Finalista a Premi Novaveu Premis de la Crítica 2019


Crítica: Excalibur i altres històries d’animals morts

14/05/2019

Un engranatge perfecte

per Novaveu

[embed]https://www.instagram.com/p/BxXitkqhWVf/?igshid=vot0hup24y1s[/embed] La Judit Martínez i el Nil Martín han tingut el gran honor de ser entrevistats a L'Ornitorracó, el programa de l'Ovella Dolly i la Gossa Laika. El podreu veure a Excalibur i altres històries d'animals morts, que els Hermanos Picohueso  (Diego Ingold, Lluki Portas, Gal·la Peire i Jaume Miralles) emeten cada nit en directe a la Sala Atrium. No us perdeu aquest cara a cara tan animal... i esquizofrènic! COL·LOQUI POSTFUNCIÓ EL 17/05!!! Judit Martínez @CritCultural Nil Martín @nilmartinlopez