Maremar

Teatre | Dansa | Musical

informació obraDirecció Musical:
Andreu Gallén
Composició musical:
Lluís Llach, Andreu Gallén
Coreografia:
Ariadna Peya
Ajudantia de direcció:
Jofre Borràs
Dramatúrgia:
Jofre Borràs, Joan Lluís Bozzo, Andreu Gallén, Ariadna Peya, Miquel Periel, Anna Rosa Cisquella
Escenografia:
Alejandro Andújar
Vestuari:
Alejandro Andújar
Vídeo:
Joan Rodón, Emilio Valenzuela
Il·luminació:
David Bofarull
Producció:
Anna Rosa Cisquella, Natàlia Obiols
Intèrprets:
Cisco Cruz, Mercè Martínez, Marc Pujol, Aina Sánchez, Marc Soler, Elena Tarrats, Marc Vilajuana
Sinopsi:

Basada en Pèricles, el príncep de Tir, de William Shakespeare.

Maremar és la història de Pèricles, un jove príncep que, fugint d'un cruel dictador, recórre la Mediterrània. Durant les seves aventures, s'enamorarà de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui tindran una filla. Però durant el seu retorn a Tir, una tempesta fa naufragar la seva embarcació, i la família quedarà separada.

Maremar és la història d'un pare, una mare i una filla que lluiten per a retrobar-se, una de tantes històries en que la crueltat de la guerra fa separar famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar. Amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach.

Andreu Gallén finalista a música original/ adaptada als Premis de la Crítica 2018

Crítica: Maremar

02/10/2018

Seguir endavant

per Sílvia Mercè i Sonet

Maremar Teatre Poliorama, 26 de setembre 2018 Dagoll Dagom ens sorprèn aquesta temporada amb una arriscada producció que trenca amb allò que els hem vist fer anteriorment i nosaltres només sabem que ser agraïts. Gràcies, Dagoll Dagom, per visitar altres formats de teatre musical, per renovar els aires de la tradició, sense treure-li valor i sense deixar de ser vosaltres mateixes. Gràcies per apostar per talent jove i multidisciplinar, per les cares noves i els nous llenguatges que per fi podrem veure arribar a un gran públic fidelitzat que potser no n’està acostumat. Gràcies als arranjaments d’Andreu Gallén, les coreografies d’Ariadna Peya i les intèrprets d’aquestes (Roger Casamajor, Anna Castells, Cisco Cruz, Mercè Martínez, Marc Pujol, Aina Sánchez, Marc Soler, Elena Tarrats, Marc Vilajuana) que fan posar la pell de gallina, de principi a fi. Gràcies, Dagoll Dagom, per haver sabut trobar la manera d’evolucionar sense perdre la vostra essència. Sílvia Mercè i Sonet @pinyasonet