All in

E.V.A
Teatre Municipal de Girona, 28 d’octubre de 2017

La cia. T de Teatre, una companyia que sorgeix de la iniciativa d’un grup d’amigues i la seva passió pel te i les arts escèniques. Acabades de graduar a l’Institut del Teatre el 1991, volien treballar i fer-se camí elles mateixes amb allò que els agradava i encara els apassiona i avui per a celebrar el seu vint-i-cinqué aniversari, que es diu ràpid, ens fan a nosaltres un regal: E.V.A.

La seva trajectòria comença amb Petits contes misògins ja fa un quart de segle, i Homes! les fa arrasar arreu de la Península i Sud-amèrica. Van envair casa nostra amb Jet-Lag l’any 2000 i els nostres teatres amb una llista d’altres grans obres. Durant el seu camí no han perdut el seu caràcter i la seva essència irònica i humorística, cosa que els ha permès fer teatre al seu gust. Tot i això el seu teatre ha anat madurant, si més no canviant, amb el seu camí personal i això les ha portat a aquest “bombazo”.

Aquesta vegada les T de Teatre han estat dirigides per Julio Manrique, gran director, actor de teatre i l’últim Don Joan de l’any. -Sabeu que la companyia ha estat curiosament, per elecció seva i per casualitat, sempre dirigides per homes? -. E.V.A, Escala Visual Analògica, Eva la primera dona del planeta Terra, qui sap. E.V.A, una obra de teatre que recomano amb els ulls tancats, amb la que aniria “All In” a recomanar-li a qualsevol persona que conec. Una obra amb personatges complets, que evolucionen, van traient-se capes igual que la història. Un genial escenari que es va metamorfosejant, on tot està relacionat, on es treballa el dolor i l’humor, el passat i el seu eco, les seves repercussions. El fet de treure els draps vells de l’armari i renovar-lo per donar-li un aire fresc, com elles, que encara que passi el temps sempre venen amb un aire fresc.

Maria Cambil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *